Uncategorized

Riistera köögis: korean egg roll

Mu perekond on veendunud, et ma ei oska kohe üldse süüa teha. Samas on nad öelnud, et Aasia toidud tulevad sigahead 😀 Tänu diivansurfajatele on mul head õpetajad olnud. Viimane kord õppisin tegema munarulle. Siin üks Google pilti…sest minu rullid ei tule nii ilusad ja ma ei lõika neid selliselt lahti ka.

Seotud kujutisKoosisosad saab ka endale paindlikult valida.

Karp mune

Peekon (nt Oskari suitsupeekon)

Mozzarella riivjuust. Kindlasti Mozzarella, sest see ei hakka venima.

Mais

Soja

Need on minu koostisained. Panen kolm (esimesel korral neli) muna kaussi, väike lusikatäis soja, mozzarella riivjuustu ja maisi. Segada omavahel kokku. Enne kui ma koostisaineid kokku segan, olen juba panni pliidile sooja pannud. Siis panen kulbitäie segu pannile, ootan, et põhi juba kannataks kokku keeramist. Lisan enne keeramist veel peekoniriba. Kui olen muna kokku keeranud tekib pannile ruumi, mille täidada järgmise kulbitäie munaga. Kordad tegevust kuni muna otsa saab. Ja ongi kiire hommikusöök olemas. Kuna ma ainult endale teen, siis ma olen kolmel hommikul süüa saanud.

Aga netis veidi ringi vaadates mõtlesin, et peaks proovima teismoodi ka teha, porgandiga näiteks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

%d bloggers like this: